İvrindi Halk Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şenliği Sergisi, İlçenin Önde Gelen İsimlerinin Katılımıyla Gerçekleşti

İvrindi Halkı, Eğitim ve Eğlence Dolu Şenlikte Buluştu

02.06.2023 84

vrindi Halk Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şenliği Sergisi,  İvrindi Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşti. Eğitim ve eğlence dolu etkinlik, ilçenin önde gelen isimlerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Kaymakam Mevlana Kürkçü, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Kurum Müdürü Hüseyin Topal, ilçe amirleri ve okul müdürleri gibi yerel yetkililer etkinliğe destek verdi.

İvrindi Halk Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şenliği Sergisi, ilçenin eğitim ve kültürel yaşamına katkı sağlamayı amaçlayan bir platform olarak öne çıktı. Sergi, çeşitli meslek edindirme kursları, sanat atölyeleri, dil eğitimi, spor etkinlikleri ve sağlık konularında sergiler ve gösterilerle dolu bir program sunarak katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşattı.

Kaymakam Mevlana Kürkçü, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Kurum Müdürü Hüseyin Topal, ilçe amirleri ve okul müdürleri, şenliğin açılışını gerçekleştirerek etkinliğin önemini vurguladılar ve katılımcılara başarılar dilediler. Ayrıca, kendileri de sergi alanını ziyaret ederek sergilenen eserleri incelediler ve kursiyerlerle etkileşimde bulundular.

Katılımcılar arasında yerel yetkililerin yanı sıra, öğretmenler, kursiyerler, veliler ve ilçe halkı da yoğun bir ilgi gösterdi. Etkinlik, farklı yaş gruplarından insanları bir araya getirerek toplumun sosyal etkileşimini güçlendirdi ve hayat boyu öğrenme bilincini teşvik etti.

İvrindi Halk Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şenliği Sergisi, kaymakam, belediye başkanı, kurum müdürü, ilçe amirleri ve okul müdürleri gibi önemli isimlerin destekleriyle başarılı bir şekilde gerçekleşti. Bu tür etkinlikler, ilçenin eğitim kalitesini artırmak, toplumun becerilerini geliştirmek ve insanların bir araya gelerek deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak açısından büyük önem taşıyor.

01-06-202301-06-2023